O nama

Naše osnovne djelatnosti su knjigovodstvo, računovodstvo i savjetodavne usluge.
S našim klijentima gradimo odnos baziran na povjerenju i otvorenoj suradnji kao jedini pravi temelj uspješnih poslovnih odnosa. Naša upornost u rješavanju problema bez obzira na njihovu složenost te stalna želja za učenjem i usavršavanjem čine nas idealnim izborom za podršku i unaprjeđenje poslovanja. Redovito polazimo seminare, pratimo stručne časopise i u kontaktu smo s nadležnim tijelima.

Knjigovodstvo i računovodstvo
Imamo ugovorene certifikate s Poreznom upravom (e-Porezna), FINOM (e-Fina), Mirovinskim osiguranjem (e-HZMO), Hrvatskim zavodom za zapošljavanje (e-HZZ) i Zdravstvenim osiguranjem (e-HZZO). Tako možemo organizirati dostavu sve dokumentacije putem web-servisa i pravovremeno pratiti zakonske novosti i regulativu.

Savjetovanje
Savjetovanje je uključeno u knjigovodstveni paket, no u slučaju da niste naš korisnik, pružamo i samo savjetodavnu uslugu. Postavite nam pitanje, napišite nedoumicu ili problem, a mi vam u što kraćem roku šaljemo ponudu i pronalazimo rješenje te šaljemo odgovor.

Obračun plaća
Obračun plaća i poreza na dohodak dio je zakonodavstva koji se najčešće mijenja. Nije dovoljno pratiti rad sabora već treba pratiti i rad lokalnih skupština, mišljenja i tumačenja raznih ministarstava te sudsku praksu. U svojem poslovanju osiguravamo ispravnost obračuna i svih potrebnih popratnih evidencija. Naš princip povjerljivosti podataka i komuniciranja samo s ovlaštenim osobama osigurava tajnost.

Klijenti